tn_Goulds Amadine Chloebia gouldiae 3

Nyborg Fugle- og Stuekulturforening
af 1924

Årets fugl 2003 Pragtrosella

Opdateret

29. november 2018

 

Besøg fra Helsingør Fugleforening

Søndag den 29/8-2010 havde vi besøg af Helsingør fugleforening. Jeg hentede dem ved Hotel Villa Gulle kl. 9 hvor de havde overnattet. De var allerede kommet om lørdagen, efter de havde besøgt en anden fugleforening.

 

 

De var 27. Det første sted de besøgte var hos mig, hvor de så småfugle og krumnæb. Efter besøget hos mig fulgte jeg dem over til Benny, Kragelund Frøhandel, her skulle de se hans fuglehold og havde mulighed for at handle, og det gjorde de, for som de sagde så er foderet dobbelt så dyrt på Sjælland.

 

Kl. 11 kørte vi ned til Mogens Spangsgård, hvor de skulle spise frokost, som vi havde bestilt ved Frokostkælderen i Nyborg.

Der slap jeg dem, Hans Henning og Mogens tog over resten af turen, som gik videre ud til Lars Due, Nyborg, hvor de skulle se små fugle, og som Lars sagde, da jeg snakkede med ham efter de havde været på besøg, så var de næsten ikke kommet ind i haven, før de begyndte at spørge til hans fugle.

Efter Lars gik turen til Lissi og Harry i Kissendrup, hvor de skulle se fugle, have kaffe og lagkage, som de sagde, efter besøget, så havde de aldrig fået så god mad og dejlig kage.

De sagde også, at vi skulle besøge dem, så det gjorde vi. Datoen blev den 21. august 2011, det var en rigtig godt tur, med fint vejr og mange besøg hos fuglefolk.

Gerner

tn_helsingør4
tn_helsingør1
tn_helsingør3
tn_helsingør5